“Innersvingen rockering er rett og slett helt fantastisk! Man skulle ikke tro jeg fødte for ett år siden, for nå har jeg fått sixpac av å rocke kun 20 min per dag. Helt utrolig! Den har strammet opp alt. Kjempefornøyd og verdt hver krone!”

-Anette Cathrin, Fauske, 22 år

     “Jeg har brukt rockeringen i en mnd nu, og det er helt utrolig for en effekt den har på magefettet. Da jeg begynte var magemålet mitt: 95 cm, og midje mål 80 cm. Nu en mnd etter er magemålet mitt 87 cm, og midjen er 74 cm. Dette er det beste verktøyet innen trening jeg noen gang har kommet over. Anbefaler på det sterkeste :) ”

-Lillian Aikio, Porsanger


     "Synes Innersvingen Rockering er en utrolig effektiv treningsmetode. Trenger bare 10 min trening hver kveld og man oppnår gode resultater på de mest utsatte stedene som mage, rumpe og lår. Billig og effektivt!"

-Ellen Lilleby, Sarpsborg, 31 år

     “Jeg er veldig fornøyd med rockeringen. Jeg har anbefalt denne til alle mine venninner. Jeg bruker rockeringen 5 dager i uken, og bruker den da i 30 minutter. Resultatene jeg merker er at kjerne muskulaturen rundt midjen blir sterkere, samt at jeg har "mistet" flere cm rundt midjen etter at jeg begynte. Det som er veldig positivt er at det ikke kreves noen type forberedelse for å trene med rockeringen, man tar den bare opp å setter i gang. Vil på det sterkeste anbefale en slik.”

-Ella Hætta, Kautokeino

     “Vi er meget fornøyd med rockeringen. Bruker den annenhver dag og har merket at kroppen er blitt smidigere. Det er kjekk måte å trimme på og vi lager litt konkurranse med den i familien. Den dårligste må ta oppvasken. Gjett om foreldrene taper hver gang.......Det som er veldig praktisk med den er at den kan tas med på ferie, så får vi trimmen med oss.”

-Tone Arild, Stavanger

     “Jeg er så fornøyd at jeg anbefaler rockeringen til alle mine venner og kollegaer. Jeg danser fast to ganger i uka (linedance), og har gjort det i flere år, men jeg har ikke merket den samme type oppstramming av det som av rockeringen. Mine problemområder er rundt midje, mage og hofter, og her merker jeg tydelig forskjell. Og det er det sjelden jeg har gjort tidligere, uansett trimmetode, ettersom flesket synes å være ‘limt på’. Men NÅ merker jeg forskjell – takket være rockeringen min!

     Jeg bruker rockeringen min hver dag (ca 10 min), såfremt jeg er hjemme. Jeg har minsket ca 10 cm til sammen siden jeg begynte (jeg kjøpte rockeringen for ca 2 mnd siden), og er veldig fornøyd med det. Jeg har i tillegg til å minske i cm også gått ned litt i vekt. Det begynner tydeligvis å bli synlig, for jeg får kommentarer fra venner og kollegaer om at jeg er blitt smalere. Jeg synes også den har hjulpet mot ‘ryggvondten’ min.”

-Anne-Kari Simonsen, Kongsberg, 56 år

Sitater:

Våre kunder ringer og skriver for å fortelle oss om deres resultater!

BESTILLbestilling.htmlbestilling.htmlshapeimage_7_link_0